Aperitius i tapes
SOBRASSADA VEGETAL:
Per a fer entrepans força saludables. El gust és força similar a la sobrassada tradicional però jo us haig de dir que m’agrada molt més!!!
Ingredients:
– 50 gr. de tomàquets secs
– 25 gr. de pinyons
– 1 dent d’all
– 4 ò 5 cullerades d’oli d’oliva
– 10 ò 12 fulles d’alfàbrega
– 1 cullerada de pebre vermell
– 15 llavors de comí i 10 d’anís verd
– 1/2 cullerada d’orenga
– sal i pebre
Com ho preparem?
Posem els tomàquets en remull durant 15 minuts i els colem (si els hem posat conservats en oli no cal remullar-los).
Els posem dins un bol, hi afegim la resta d’ingredients i ho triturem fins que la pasta que obtenim tingui la consistència desitjada (més o menys oli segons el vostre gust).
juny 03, 2013 @ 23:30:53
Ooohhh i és sense gluten!!!!