Pàgina d'inici

Primers plats

CARPACCIO DE CARABASSÓ:
Ara que ve l’estiu podem preparar els carabassons d’una manera més refrescant. El carpacció de carabassó és molt fàcil de fer i permet amanir-lo i acompanyar-lo amb infinitat de salses i complements!!.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ingredients:

1 carabassó per persona

2. ingredients per fer la salsa vinagreta (hem posat: oli, sal i mostassa antiga)

2. herbes aromàtiques (hem posat: orenga)

 

 

 

Com el preparem?

El secret consisteix en tallar el carabassó a làmines molt fines. Ho podeu fer amb una mandolina o amb una màquina de tallar embotits. Quan ja el tenim tallat el posem en un colador i el salem perquè deixi anar aigua. El deixem així entre mitja hora i tres quarts (dependrà de la consistència que volguem aconseguir. Quanta més estona més tovet queda). Millor que no el deixeu més de tres quarts. Un cop passat el temps el passem per aigua abundant per treure-li la sal i l’escorrem ben escorregut.

Ara ja el tenim preparat per amanir-lo com volguem, amb salses, amb formatge… el que li vulgueu posar!!!

SOPA FREDA DE SÍNDRIA:

Amb la calor que està fent aquests dies us proposem una sopa freda que està boníssima. Combina perfectament verdures i fruita. La voleu tastar?

Ingredients:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA    –  1 síndria mini (en necessitem aproximadament 700 grams. Les de Campdelasort són ideals).

    – 1 cogombre pelat

    – 6 tomàquets confitats en oli o 3 tomàquets vermells mitjanets

    –  1/2 pebrot vermell

    – all al vostre gust

    – vinagre (un rajolinet)

    – oli d’oliva  (quatre cullerades està bé)

    – sal al vostre gust.

Com la preparem?

Tallem tots els ingredients a trossos i els posem en un bol (si la síndria té moltes llavors potser les voldreu treure). I afegim l’all, la sal i el vinagre i ho triturem tot (caldria que féssiu servir la màxima potència de la batedora). Un cop heu aconseguit la textura, afegiu l’oli i ho torneu a batre uns 10 segons.

I.. ja estarà llesta!!!! La podeu acompanyar amb trosses de pa fregit o una miqueta de menta.  Ja veureu com refresca!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: