Article copiat de http://us7.campaign-archive2.com/?u=813e50d4bb98664a9d9cc02ec&id=e9531948e6&e=

Què? 1a Trobada de xarxes i col·lectius d’Economia Solidària de Catalunya
Quan? Dissabte 19 de juliol, de 12 a 18h.
On? Espai de Cant Batlló, al barri de Sants de BCN (C/Constitució, 19).
Qui? Totes aquelles persones i col·lectius que treballeu per enfortir l’economia solidària i teniu ganes de visibilitzar que vivim en una terra de construcció d’alternatives.

Programa:

12h.Vermut cooperatiu. Benvinguda i presentacó de les jornades.
12:30h. Espai de coneixença de les diferents xarxes territorials
​13h. Economia Social i Solidaria: Entenem totes el mateix?
Presentació “MES”: Octubre, el mes de l’economia solidària.
14h. Dinar popular​
15:30h.​ ​Grups de treball per a mapejar iniciatives d’economia solidària a Catalunya
17h. ​Posada en comú i acords.
18h. Cloenda

Dissabte 19 de juliol, de 12 a 18h. Espai Can Batlló. C/Constitució, 19. Barri de Sants. Barcelona.

Hola!

Coneixeu Pam a Pam? És el mapa col·laboratiu que mostra punts de consum responsable i economia solidària, una iniciativa de SETEM i la Xarxa d’Economia Solidària per transformar la ciutat a partir de la cistella de la compra.

Després de l’èxit de la iniciativa a la ciutat de Barcelona, i de rebre moltes propostes per a fer-la més gran, ens fa molta il·lusió explicar-vos que estem en un procés d’ampliació, tant a nivell territorial (de Barcelona a tot Catalunya) com sectorial (volem visibilitzar tots els sectors de l’economia social i solidària).

És un projecte entusiasmant que genera diferents reptes, i amplia objectius: ha de continuar essent una eina útil per a la ciutadania per a consumir més responsablement, tot visibilitzant les alternatives d’Economia solidària arreu del territori, ha de mantenir el component col·laboratiu on hi participin persones, col·lectius, xarxes… esdevenint un instrument pràctic que faciliti l’articulació i coneixement entre aquests col·lectius i xarxes que treballem per una economia al servei de les persones i l’entorn.

Totes som importants per a crear aquest mapa que visibilitzi la multitud d’alternatives que construïm a Catalunya! Per això, des de SETEM i la Xarxa d’Economia Solidaria volem convocar-vos a una trobada en la que entre totes puguem dibuixar aquest nou camí i fer de Pam a Pam un projecte realment col·laboratiu. Us proposem una Primera Trobada de xarxes d’economia solidària de Catalunya, el proper dissabte 19 de juliol a Can Batlló, al barri de Sants de Barcelona.

La Trobada començarà a les 12h, amb un vermut cooperatiu, i volem compartir reflexions i vivències amb vosaltres fins les 18h. Ens sembla important aquesta trobada per a conèixer-nos entre totes, descobrir què esteu fent o pensant de fer els diferents col·lectius pel territori, compartir si tenim una visió comú sobre l’economia solidària i la transformació social, i presentar-vos el projecte de Pam a Pam a Catalunya, per a treballar juntes en la definició dels criteris d’economia social i solidaria que definiran allò que volem visibilitzar en el mapa. Comptem amb vosaltres!

Equip de Pam a Pam