La nostra cooperativa participa novament en una activitat que tindrà lloc a la Sagrera, amb una ponent convidada que, a la vegada que un càrrec dins de la FAVB, és integrant de 30 Panxes.
 
 
El proper Dimarts 18 de Juny a les 18:30h parlarem del problema de la privatització de l’aigua a Barcelona amb el veïns i veïnes de Bon pastor i la Vicepresidenta de la FAVB Mercedes Vidal, ens explicarà que està passant a Barcelona amb el tema de la privatització de l’aigua.
 
 
El Cineforum serà a la Nau Ivanow (Carrer Hondures 30)
 
Posarem la pel·lícula documental Water Makes Money:
 

Sinopsis:

En el marc dels processos de mercantilització i privatització de l’aigua arreu del món, impulsats per les Institucions Financeres Internacionals i les principals agències de donants al servei de les grans transnacionals, la pel·lícula mostra com a Europa també s’estan portant a terme iniciatives de retorn a la gestió pública de l’aigua.
 
“Water Makes Money” explica l’experiència de París i altres ciutats franceses que han aconseguit trencar amb el monopoli privat de l’aigua, i remunicipalitzar el servei, fent fora a les multinacionals Veolia i Suez, malgrat el seu poder. La pel·lícula també ens porta a la seu de la UE a Brussel·les, així com a diferents països d’Amèrica i Àfrica, per mostrar-nos les lluites de la ciutadania contra la privatització i el monopoli privat de la gestió de l’aigua.

Recorda que la entrada es lliure i gratuita!! 

T’esperem: Dimarts 18 de Juny a les 18:30h a la Nau Ivanow (Carrer Hondures 30)