Podreu veure el documental a la televisió, però a més, quan estigui disponible per veure on-line, en penjarem l’enllaç a la pàgina de Recursos>Publicacions del bloc perquè el pugueu mirar quan vulgueu.

Què mengem amb el que mengem? És segur el que arriba a la nostra taula? Quina quantitat de productes químics, metalls pesants, antibiòtics o additius que podrien ser perjudicials per a la salut ingerim amb la nostra dieta?

Vivim en una de les societats amb més abundància d’aliments i amb més garanties sanitàries. Mai com ara el menjar havia estat sotmès a controls tan rigorosos, i a Europa és gairebé impossible que consumim un aliment que sobrepassi els límits segurs d’un tòxic. Però els científics alerten dels perills de l’efecte acumulatiu d’aquests tòxics que ingerim amb la dieta al llarg de la nostra vida.

Escrit per: Sense ficció Comparteix
Emissió: dimecres 30 de maig

Més informació sobre el documental al Bloc del programa Sense ficció.

Tràiler "Que mengem"

Anuncis