En el marc del projecte de desenvolupament sostenible de la Segarra (Agenda 21), el Consell Comarcal de la Segarra promou el Projecte de suport a la producció agroalimentària de la comarca.

Aquest projecte consistirà en un seguit d’accions encaminades a donar a conèixer els productes locals de qualitat de la Segarra, entre la població, el sector de la restauració, el sector turístic, etc. També està previst promoure iniciatives que tinguin per objectiu donar valor i suport a les petites empreses que es dediquen a elaborar i/o comercialitzar productes de qualitat.

La primera de les accions que us presentem és una Jornada, dirigida a tota la població, per donar a conèixer els beneficis (socials, econòmics i ambientals) del consum de producte local i de temporada i dels productes ecològics, així com donar a conèixer diferents formes d’organització social i diverses experiències per posar a l’abast de la població els productes que es fan a un territori.

Aquesta sessió té l’objectiu de donar resposta a una de les propostes que van sortir de l’”Estudi per la creació d’una xarxa de suport a la producció i promoció de productes agroalimentaris de la Segarra”, que es va fer l’any passat.

La Jornada està programada per al dissabte, dia 24 de març, a les 10h al CIPPA (Edifici del Sindicat de Cervera). Farem una pausa-cafè amb productes locals i està previst que s’acabi als volts de les 13h.

S’agrairà confirmació si es vol assitir a la jornada responent a: agenda21@ccsegarra.cat